Par på mountainbike

3 idéer til en sportsdate for par

Overrask et par i omgangskredsen med en sportsdate med planlagte aktiviteter. Det bliver en date, som de sent vil glemme. Det bliver en dag med sjov og måske lidt konkurrence, og en dag hvor de kommer tættere på hinanden. Herunder får du tre konkrete idéer til en spændende sportsdate for par.

Der findes mange former for dating – det kan du bl.a. se her – men en sportsdate er ideel til at få noget frisk luft og få rørt kroppen. Der er mange oplevelsesgavekort, som giver adgang til forskellige sportsaktiviteter, som er gode for par.

Men hvis du kender dem godt, kan du selv arrangere en oplevelse for dem. Måske kan det endda blive starten på en god hobby de kan få sammen, hvis de ender med at blive kærester. Herunder får du tre idéer til en god sportsdate.

  • Mountainbiketur i skoven
  • Kajakkursus med instruktør
  • Klatring – både inde og ude

Mountainbiketur i skoven

Der er intet som at komme ud i skoven og få ilt i lungerne. En mountainbiketur i skoven bliver en god sportsdate.

På en mountainbiketur i skoven får parret bevæget alle muskler igennem, og kommer væk fra larm og bil-os.

Der findes flere steder, som lejer mountainbikes ud, hvis de ikke selv har mountainbikes. Flere skove som f.eks. Hareskoven uden for København, har et helt system af tracks med forskellige sværhedsgrader. Fuldstændig som skiløjper på skiferien.

Efter turen kan de spise en frokost i skovbunden, hvor de også kan få snakket lidt mere sammen og lære hinanden bedre at kende.

Kajakkursus med instruktør

Et kajakkursus kunne også være en god idé til en sportsdate. Book en kajakinstruktør, og de får en spændende introduktion til kajak.

Det kan både være i havet eller i søer og åer. Her får parret en sjov oplevelse sammen, hvor de får lov til at opleve naturen på en anden måde. De får helt sikkert rykket nogle grænser og kommer tættere på hinanden. Måske får de endda lyst til at melde sig ind i en kajakklub sammen.

Klatring – både inde og ude

En klatreoplevelse sammen som par er også en god sportsdate.

Både i byen og i skove og parker kan du finde masser af spændende klatringsoplevelser. Der er f.eks. mange indendørs klatrevægge rundt om i landet, hvor der er rigeligt med udfordringer. Det kan både være med og uden instruktør.

I de danske skove er det også blevet meget udbredt at lave klatrebaner, og de bliver flittigt brugt til bl.a. teambuilding i virksomheder. Men det kan også være en paroplevelse, hvor de får lært hinandens stærke og svage sider at kende.

Skal du også finde en gave til din date, så kan du finde noget i begge kan få glæde af her.