Er du klar til mere spænding i hverdagen

Hvis der gået bleskift, tøjvask, opvask og madlavning i den, kan parforholdet hurtigt miste den lidenskab der var i starten. Den lyst til hinanden, der var helt ustyrlig.

Mange par savner den gnist der var imellem dem i starten af forholdet, og nogle er meget kede af at den ikke længere er der, men sådan behøver det heldigvis slet ikke at være. Der er måder hvorpå I kan finde den gnist I havde starten igen, det kræver en indsats for begge to, og det kræver at I er åbne overfor hinanden. 

Rollespil

 Rollespil kan være en perfekt måde at genfinde gnisten på. Det kan være spændende at påtage jer roller som I ikke har i hverdagen. Det kan være mange ting; stuepige og hotelgæst, politimand og fange, brandmand og husejer og så videre.

Her handler det faktisk mest om hvad jeres fantasier er, hvad er det der tænder jer og hvad synes I er frækt. Hvis I virkelig skal gennemføre jeres fantasier til fulde, så kræver det kostumer.

Det er altid spændende at se den anden i sit nye kostumer og måske endda en paryk så I ser helt anderledes ud. I mange sexshops kan man købe flere forskellige frække kostumer der kan sætte godt gang i rollespillet. 

Sexlegetøj

Sexlegetøj kan være et fantastisk krydderi til jeres sexliv. Der findes uendeligt meget sexlegetøj der er specielt designet til par. Det kan være en rigtig god idé at købe sexlegetøj sammen til en start.

I kan både shoppe sexlegetøj en fysisk butik eller I kan sidde derhjemme i ro og mag med et godt glas rødvin, og shoppe sexlegetøj i en online sexshop. Vi I sidder hjemme har I bedre tid til at finde lige præcis det I ønsker, og I har tid til at læse anmeldelser og produktbeskrivelser om de ting I finder.

Når først I har brugt sexlegetøj et par gange ved I også hvad det er der tænder jer, og hvor hinandens grænser går. Så kan I godt lave små overraskelser til hinanden, hvor I skiftes til at købe et nyt stykke sexlegetøj, og på den måde overraske den anden i sengen. Det kan der sagtens komme en masse sjov leg ud af.

Sexspil

Et sexspil kan også sætte gang i jeres sexliv på helt nye måder. Der findes flere forskellige sexspil og her handler det om at finde det der passer bedst til jeres parforhold.

Nogle sexspil handler om udforskning af hinandens kroppe og hinandens fantasier mens andre sexspil kan introducere jer til helt nye former for sex fx rollespil eller S&M. Andre sexspil handler mere om jeres parforhold og hvem I er.