Flot indpakning

De bedste gaveideer til sommerens festlige begivenheder

Sommeren er godt undervejs, og det bringer ofte os danskere sammen om rigtigt mange festlige begivenheder. Begivenhederne kan afholdes udenfor, og lige pludselig skal vi til rigtigt mange festlige arrangementer under åben himmel.

Hvad enten du skal til sensommerfest, fødselsdagsfest eller til et helt tredje arrangement, bringer vi dig her guiden til, hvilke gaver du kan give fødselaren eller værten.

Gaven til den stilfulde mand

Skal du til et arrangement hos en herre, der sætter pris på at gå velklædt? Så har vi fundet den perfekte gave. Her kan du nemlig give et læder armbånd fra Saddler, som vi har fundet til en utrolig skarp pris hos BestMan lige her. Læder armbåndet er simpelt og minimalistisk, men samtidig ganske stilfuldt, som passer den velklædte mand rigtigt godt.

Der er ikke nogen tvivl om, at armbåndet kan præge alle mænd, og at de fleste vil sætte rigtig stor pris på at modtage armbåndet uanset anledningen.

Bestman

Armbåndet ligger således kun til 279,- som må siges at være et overkommeligt beløb. Hvis det er et mindre arrangement, kan det beløb deles, og så er der ikke noget i vejen for, at man er flere sammen om gaven. Designet er enkelt, og kvaliteten er ganske høj – taget prisen i betragtning.

Den perfekte gave til kvinden

Hvis du omvendt skal til et arrangement, der primært holdes af en kvinde, har vi også fundet den perfekte gave til hende. I anledningen af sommermånederne anbefaler vi friske og læskende drikkevarer som gaver til enhver anledning.

Endnu bedre er det, hvis man kan finde spiritus, der matcher sommertemaet. Det mener vi, at Moët ICE Imperial kan. Denne champagne er verdens første, der blev skabt specifikt til at kunne nydes med is.

premiumbottles

Moet Ice er derfor skræddersyet til sommeren, da den er utrolig forfriskende, samtidig med at den har en meget frugtagtig smag. Her kan man nemlig strejfe jordbær, hindbær og stikkelsbær, som rundes af med en sødme af karamel.

Denne sprudlende smag kombineres altså med isterninger, som formentlig gør den til sommerens mest delikate og stilfulde champagne. Champagnen har en udsøgt duft af tropiske frugter som mango og guava, mens den også har strejf af sommerfrugter som nektarin, hindbær og stikkelsbær.

Før serveringen anbefales det, at du smider flasken i en spand med is og vand minimum 15 minutter før servering.

Selve serveringen er ganske simpel:

  • Nedkøl din Moët Ice ned til ca. 7 grader
  • Anvend et stort vinglas
  • Skænk ca. 12 cl Moet Ice
  • Tilføj 3 store isterninger

Vi har fundet Moët ICE Imperial til 388,- hos PremiumBottles lige her. De kan levere den fra dag til dag eller på samme dag i visse tilfælde, hvis du skulle være sent ude! Gaven egner sig naturligvis også til mænd, og det er en gave, alle kan nyde i stor stil. Enten kan værten nyde den på aftenen eller blive et symbol på et nyt minde i fremtiden. Champagne er et mindeværdigt symbol, og denne champagne er udsøgt til prisen!

Vi håber, I vil nyde de festlige begivenheder over sommermånederne.

Vil du gerne finde en sommergave til et par, så kan du finde inspiration lige her.